Què es pot fer a Andorra aquesta Setmana Santa?

Què es pot fer a Andorra aquesta Setmana Santa?

La primera tirada llarga de festius de Nadal ençà permet fer una escapada, un parèntesi en la rutina diària, canviar daires. Andorra, per proximitat i per propostes de tota mena, com la dilla Carlemany, és una destinació excel·lent. Aquí us deixem unes quantes idees amb coses que podeu fer a Andorra aquesta Setmana Santa.

 

Tancar la temporada desquí

La temporada de neu arriba a la seva fi i acomiadar-sen a les fabuloses instal·lacions que ofereixen els dominis esquiables andorrans és una molt bona tria. Lliscar, gaudir del sol en una terrassa a peu de pistes i arrodonir-ho amb activitats com les rutes en múixing, motos de neu o sortides amb raquetes, entre d’altres. Grandvalira Resorts  ofereix moltes opcions diferents.

 

Rematar les rebaixes o equipar-se per a la primavera

Encara sou a temps daprofitar les rebaixes en tot el que està relacionat amb els esports dhivern. Al centre comercial illa Carlemany, amb la seva àmplia oferta de marques esportives, segur que hi trobeu aquella peça o complement per estrenar abans no acabi la temporada. Però, si ja esteu preparant el canvi darmari, disposeu de les propostes de moda i complements dels més de seixanta comerços dilla Carlemany. Nous teixits, colors i textures, i les propostes més atrevides per al bon temps.

 

Gaudir de la cultura i el patrimoni

Una altra mirada sobre Andorra: descobrir el país de la mà de lart i de la cultura. A través dels seus museus, dels diversos itineraris artístics o visitant els seus monuments arquitectònics. I amb lafegit de topar-se amb llogarrets, paisatges i racons on es respira calma i tranquil·litat, el millor remei per a lestrès del dia a dia!

 

Encara no saps què fer a Andorra? Una mica de tot!

Esport, natura, cultura, shopping, gastronomia o aigües termals. Andorra ofereix tantes coses a fer que permet gaudir-ne tastant una mica de tot. El dia i la nit donen per a molt i, ja sigui allotjant-vos a peu de pistes o en hotels urbans, com que les distàncies son curtes, tan aviat podeu seure dalt dun cim com al cinema illa Carlemany. Un bon remei per a desconnectar i gaudir amb amics, parella o família duns dies de descans merescuts.

Illa Carlemany