Aquesta tardor, l’Andorra Shopping Festival es viu a illa Carlemany

Aquesta tardor, l’Andorra Shopping Festival es viu a illa Carlemany

Tot a punt per a una nova edició

Arriba una nova edició de l’Andorra Shopping Festival. Viu-lo plenament al centre comercial illa Carlemany, el centre d’Andorra: les botigues de marca de moda i complements ho tenen tot llest perquè llueixis més i millor les seves propostes per a aquesta tardor i hivern. Nous models i colors, nous teixits i estampats, més sabates i bosses de mà, totes les tendències en joieria i rellotgeria, en equipament per a la pràctica de l’esport, els perfums més càlids i la cosmètica més embellidora… tot ho tens a illa Carlemany!

Coneix totes les nostres botigues i comença a triar la que més s’adigui amb el teu estil.

Participa en el sorteig d’una targeta regal de 500 €

Per viure millor l’esdeveniment, illa Carlemany sorteja entre els seus clients una targeta regal de 500 €. Només cal que passis pel Punt d’Atenció al Client amb el tiquet de compra o consumició que hagis fet en qualsevol botiga, cafeteria o restaurant del centre comercial. Per cada 10 € de despesa en un mateix tiquet, rebràs una butlleta de participació. Omple-la degudament amb les teves dades i diposita-la a l’urna que hi haurà a la planta baixa, on també podràs consultar les bases de la promoció. El dilluns 21 de novembre, al matí, la teva butlleta pot ser l’escollida!

Cada dissabte, tallers infantils a illa Carlemany

A més, els dissabtes 5 i 12 de novembre, a la tarda, els menuts de casa podran gaudir dels tallers que els hem preparat: figures màgiques fetes amb globus i els divertits pinta-cares! Tot plegat, perquè ells i tu visqueu el millor Andorra Shopping Festival a illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Illa Carlemany