A illa Carlemany donem la benvinguda al Nadal amb una gran festa

A illa Carlemany donem la benvinguda al Nadal amb una gran festa

El centre comercial illa Carlemany s’està engalanant per celebrar les festes de Nadal. Per tal de compartir-ho amb tothom i recuperar la tradició interrompuda per la pandèmia, el dia 1 de desembre, a partir de les 18 h, celebrarà una gran festa on no hi faltarà de res.

Els personatges del Club Piolet hi seran presents

La celebració començarà cap a les 18 h, amb l’arribada del Piolet, la Violeta i l’Andi del Club Piolet, que no es volen perdre la celebració. Són fidels a la data i un any més seran entre els infants que s’apropin al centre comercial illa Carlemany, per aportar el seu granet de sorra i fer-nos gaudir del moment amb fotos, rialles, música i moltes sorpreses.

ACTUACIÓ A CÀRREC D’ISHTAR RUIZ

A banda dels personatges del Club Piolet, a les 18 hores, comptarem amb l’actuació musical d’Ishtar Ruiz qui posarà música al Nadal i ens farà gaudir del seu repertori nadalenc.

El Mag Lari serà el gran convidat!

A les 19 h serà el torn del Mag Lari, que farà de mestre de cerimònies màgic i excepcional per encomanar-nos la màgia del Nadal amb els seus trucs i números d’il·lusionisme i acabarà amb el típic compte enrere que encetarà oficialment les festes a illa Carlemany. Tres, dos, u… Benvinguts al Nadal al centre d’Andorra!

El sentit del Nadal és viu a illa Carlemany

Amb la festa encetarem un mes llarg de celebracions. El centre comercial en general —i cada botiga i restaurant en particular— s’engalanen per a l’ocasió: passar-s’hi a gaudir de l’ambient és una excusa més que perfecta per viure les festes amb illa Carlemany. I té tot el sentit del món perquè a illa Carlemany hi faran parada un any més el Pare Noel i el Carter dels Reis, i tothom que esculli el centre comercial illa Carlemany com el lloc per a comprar regals gaudirà d’activitats d’animació i de molts altres serveis. Per saber tot el que s’hi farà, inscriu-te al butlletí informatiu.

Illa Carlemany