Descobreix els beneficis de comprar al supermercat Caprabo d’illa Carlemany, Andorra

Descobreix els beneficis de comprar al supermercat Caprabo d’illa Carlemany, Andorra

Al cor d’Andorra, el Centre Comercial illa Carlemany es consolida com el punt neuràlgic per a les teves compres, ja que ofereix una gamma molt àmplia d’establiments, serveis i comoditats. Entre ells, el supermercat Caprabo destaca com una referència per als qui busquen qualitat i varietat. Descobreix per què és la millor opció:

1. Supermercat Caprabo: la teva millor elecció

Caprabo a illa Carlemany et brinda una selecció de productes de primera qualitat. Hi trobaràs tot el necessari, des de peix fresc, carn i embotits selectes fins a formatges deliciosos, productes en conserva i aperitius variats. La secció de fruita i verdura fresca, una fleca boníssima, una gran selecció de vins i un espai dedicat a productes bio i sushi fan de cada compra una experiència diversa i completa. Hi ha opcions per a satisfer totes les preferències i s’ajusten a qualsevol pressupost.

2. Estalvia amb la targeta Club Caprabo

La targeta del Club Caprabo et permet accedir a ofertes exclusives i promocions increïbles en totes les seccions del supermercat. A més, amb cada compra acumules punts convertibles en descomptes directes, de manera que el teu estalvi es maximitza a cada visita.

3. Comoditats per a la compra

Ubicat al centre i amb un extens horari de dilluns a diumenge, Caprabo a illa Carlemany t’assegura una compra fàcil i convenient. Amb un aparcament ampli i amb accés directe, carregar la compra no pot ser més ràpid i senzill. El tiquet de compra t’ofereix descomptes en l’aparcament i, si t’estimes més evitar carregar les bosses, el servei d’entrega a domicili serveix a totes les parròquies.

4. Pagament fàcil i ràpid

Per a compres ràpides, pots fer servir les caixes de fins a deu articles o les d’autoservei, on pots escanejar els productes i pagar amb targeta, per continuar gaudint dels punts i descomptes del Club Caprabo. Sempre hi ha personal disposat a ajudar-te quan et calgui.

Comprar al supermercat Caprabo d’illa Carlemany et proporciona estalvi, comoditat i qualitat. Un espai pensat perquè cada visita sigui una experiència agradable!

Illa Carlemany