8a mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra a Illa Carlemany

8a mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra a Illa Carlemany

Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra és una marca comercial fruit d’una iniciativa del departament d’Agricultura del Govern d’Andorra que arribarà els dies 1, 2 i 3 de novembre a Illa Carlemany. Aquesta iniciativa agrupa microempreses agroalimentàries locals i alimentàries artesanals d’Andorra que s’acullen voluntàriament a aquesta denominació.

Alguns dels expositors ens acosta propostes tan innovadores com la xocolata torrada a 1.200 metres d’altitud de Xocland o els aliments biològics de Can Sona. També hi haurà productors com Casa Gendret, que oferirà confitures de molts sabors diferents, que produeix i ven fruits del bosc conreats a 1.600 metres d’altitud. A més, podràs provar la cervesa artesanal Alpha, que podràs apreciar el seu sabor autèntic i especial. I finalment, podràs fer una última parada a Pocions de lluna nova, que ens ensenyarà la seva cosmètica natural elaborada amb plantes d’Andorra.

Aquest segell és sinònim de producció artesana de muntanya, amb un vincle molt arrelat al petit volum de producció i l’alta qualitat d’aquesta, així com de producció responsable, sostenible i que té en compte l’entorn que ofereix Andorra.

Una de les principals accions que es duu a terme per donar a conèixer els valors i els diferents productors és la Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra, un mercat que acollirà Illa Carlemany pel pont de Tots Sants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany