Vine a celebrar l’Andorra Shopping Festival!

Vine a celebrar l’Andorra Shopping Festival!

Del 8 al 17 de novembre se celebra l’Andorra Shopping Festival. Un festival on predominen les compres, però també s’ofereixen espectacles musicals, activitats infantils, una marató fotogràfica, diferents propostes gastronòmiques, art i moltes més experiències.

Enguany el principal protagonista serà la música, amb actuacions de diferents grups de la dècada dels 80. També actuaran artistes actuals i coneguts com Luz Casal, Noa i molts altres que amenitzaran els passejos i les compres per tot el centre d’Andorra. No obstant això, si el que busques és aventura i desconnexió, també pots gaudir d’activitats com l’After shopping al centre històric, la GoPro experience a Viladomat o el Coffe break amb el Cafè El Conseller.

Si hi tens previst assistir amb nens, hi ha diverses activitats infantils disponibles com l’Expo Art amb una exposició de figures de la Minnie de Disney que fa d’ambaixadora i rendeix homenatge a la moda, les diferents figures se situaran en diferents punts de l’eix comercial The Shopping Mile. També hi haurà diferents activitats infantils com pintacares, pintapedres o espectacles infantils com Jugajoglars.

Si el que busques és tastar productes artesanals d’Andorra, se celebra paral·lelament a l’Andorra Shopping Festival la 13a edició de les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula on diferents restaurants del país ofereixen menús degustació i donen protagonisme als productes autòctons de la gastronomia andorrana.

També cal recordar que al centre comercial Illa Carlemany els dies 8 i 16 es durà a terme el concert del saxofonista Guillem Tudó de 19h a 20:30h. També el dia 9 tocarà un DJ en directe a l’obertura de la botiga Helly Hansen Store de 18:30h a 20:30h. I finalment, Unicef de la mà de la campanya #InfantsenelPuntdeMira ha preparat una exposició de tres obres d’art elaborades amb fustes recollides d’escoles que han patit bombardejos en zones de conflicte.

A més, les botigues del centre estaran obertes de dilluns a dijous, de 10 a 20:30h, els divendres i dissabtes de 10h a 21h i els diumenges de 10h a 20h, així que pots aprofitar fins a l’últim moment per a visitar-nos i gaudir de les compres andorranes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany