Per pal·liar els excessos, esport i dieta sana!

Per pal·liar els excessos, esport i dieta sana!

Si quan s’apropa l’estiu tothom s’afanya amb l’«operació biquini», ara, en acabar el bon temps i tornar a la rutina, cal purgar els excessos i tornar a agafar el ritme. Una bona manera de posar fil a l’agulla és apuntar-se al gimnàs del centre comercial, el Next, i tornar a fer una dieta sana i saludable, ordenada pel que fa a horaris i equilibrada quant a ingredients —com els que ofereix el supermercat Caprabo de la planta 0.

Si us doneu d’alta al gimnàs Next, el personal us farà un control de pes, de massa muscular i de localització del greix, entre d’altres, a més d’una entrevista per determinar els objectius, per saber si cal tenir en compte aspectes mèdics a l’hora de preparar els exercicis o per  valorar la disponibilitat i la dedicació. Amb tot això, els professionals del Next proposen una rutina esportiva a mida, que té en compte la salut, el benestar i la predisposició de la persona. L’equip del gimnàs sempre ofereix suport i suggeriments, i fa un seguiment de l’evolució de cadascú de manera individual.

Si a més de practicar esport de manera regular, seguim una dieta equilibrada, tot serà oli en un llum. Per això, us recomanem la secció de fruita i verdura del Caprabo, així com les de carn i de peix. El Caprabo presenta productes frescos de qualitat que, ben combinats i amb les quantitats correctes, us proporcionaran una alimentació en què hi haurà tot el que necessita l’organisme.

Si fem esport i seguim una dieta sana i saludable, aconseguirem rebaixar el pes extra de les vacances! 

Illa Carlemany