Un Sant Valentí romàntic a Andorra

Un Sant Valentí romàntic a Andorra

Si sou de les persones que celebreu el Dia dels Enamorats per Sant Valentí, enguany la celebració us anirà com l’anell al dit. El dia 14 de febrer s’escau en divendres i és una bona excusa per a sorprendre la parella amb una escapada romàntica a Andorra i allargar, així, la festa tot el cap de setmana.

D’hotels, a Andorra n’hi ha una bona oferta, de tots els preus i amb tota mena de serveis, ubicats en zona urbana o a peu de pistes. Si els vostres gustos es decanten pel cor comercial i urbà, us recomanem l’Hotel Spa Termes Carlemany, a Escaldes-Engordany, un edifici emblemàtic que disposa d’aigua termal natural. A més de gaudir d’una localització cèntrica i d’un servei exquisit, a tocar del Museu Carmen Thyssen Andorra, podeu arrodonir l’estada gaudint dels programes de massatges i tractaments de l’hotel.

Andorra ofereix un ampli ventall de possibilitats per a una escapada romàntica especial: fer activitats a la neu, ja sigui a Grandvalira, a Vallnord o a Naturlàndia; visitar museus per a descobrir la història i l’art dels Pirineus, el romànic o els costums del país; gaudir de col·leccions d’art permanents i temporals; assaborir la gastronomia local, o aprofitar la gran oferta comercial concentrada a les avingudes Carlemany i Meritxell, a l’eix per a vianants conegut com a «The Shopping Mille».

En ple cor de l’avinguda per a vianants, el centre comercial illa Carlemany celebrarà el cap de setmana de Sant Valentí amb promocions, degustacions i música. Gaudir d’aquestes activitats tot descobrint les propostes per a Sant Valentí de marques de joieria i bijuteria com ara Swarovski, Pandora, Di Milano o Montblanc se us farà, sens dubte, molt més amè.

Una escapada romàntica a Andorra per Sant Valentí és una bona opció per a celebrar l’amor amb la parella!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany