Caprabo d’illa Carlemany d’Andorra, per seguir la dieta mediterrània

Caprabo d’illa Carlemany d’Andorra, per seguir la dieta mediterrània

La combinació d’una pràctica esportiva habitual i una dieta mediterrània correcta aporta molts beneficis a la nostra salut. Un dels motius és que la dieta mediterrània és reconeguda com un patró alimentari i un estil de vida dels més equilibrats i saludables del món, ja que ajuda a fomentar una bona salut i a prevenir malalties.

Si sou de les persones que procureu seguir una alimentació sana, heu de saber que Caprabo illa Carlemany ofereix un extens assortiment de tots els ingredients que es consideren bàsics en la dieta mediterrània. A la secció de fruita i verdura trobareu fruita i hortalisses de temporada, així com herbes aromàtiques. Espècies com ara el llorer, la canyella o el pebre, entre d’altres, també estan disponibles a les prestatgeries del supermercat, així com un bon assortiment de fruita seca, llegums, oli d’oliva, pa, pasta, arròs i altres cereals.

Una altra de les característiques de la dieta mediterrània és que prioritza el consum de peix fresc. Caprabo illa Carlemany n’ofereix una bona varietat, juntament amb un bon taulell de carn en què són presents les varietats blanques i més magres, així com un extens assortiment de formatges, els quals, ingerits amb moderació, també aporten el seu granet de sorra a la dieta mediterrània.

Però el concepte de dieta mediterrània va més enllà d’una llista d’aliments. Es tracta d‘un estil de vida, amb un equilibri entre alimentació i pràctica d’una activitat física moderada de manera quotidiana. A més, evita ingestes copioses, fomenta els aspectes socials i de convivència dels àpats, elimina les begudes ensucrades i converteix l’aigua en la beguda principal, amb un consum moderat de vi, element bàsic de la riba mediterrània.

A illa Carlemany podeu combinar els dos pilars d’aquest estil de vida: la pràctica de l’activitat esportiva i una alimentació equilibrada. El gimnàs Next, situat a la 2a planta del centre comercial, us ofereix un ampli ventall de classes i pràctiques, a més d’un extens horari cada dia de la setmana, i al supermercat Caprabo d’illa Carlemany, ubicat a la planta 0, hi trobareu l’oferta, el servei i la comoditat per a comprar els productes de la dieta mediterrània.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany