Sant Valentí se celebra a illa Carlemany, el centre d’Andorra!

Sant Valentí se celebra a illa Carlemany, el centre d’Andorra!

S’apropa el 14 de febrer, el dia de Sant Valentí, i un any més el centre comercial us convida a celebrar-lo. Per això, del 5 al 12 de febrer les vostres compres i consumicions en qualsevol dels gairebé setanta establiments d’illa Carlemany us poden fer guanyar una de les cinc targetes regal que sortejarem, de 100 € cadascuna.

Participar en la promoció és fàcil. Només necessiteu un tiquet de consumició o de compra de qualsevol establiment del centre comercial, que sigui, com a mínim, de 20 €. Mitjançant una aplicació mòbil, a què podeu accedir escanejant un codi QR disponible al Punt d’Informació de la planta baixa, heu d’omplir un formulari breu amb les dades de contacte i adjuntar-hi una fotografia del tiquet. També hi podeu participar mitjançant un web específic, disponible, també, al Punt d’Informació.

Durant la vigència de la promoció, hi podeu participar tantes vegades com vulgueu, però amb tiquets de compra o de consumició de diferents establiments i que siguin de l’import mínim fixat a les bases de la campanya —disponibles a les xarxes socials i al web d’illa Carlemany.

El dissabte dia 13 de febrer al matí es faran públics els noms de les cinc persones guanyadores, que podran celebrar Sant Valentí d’una manera més especial, ja que les targetes regal són vàlides a tots els establiments d’illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany