Centra’t: ara, a illa Carlemany, rebaixes en material d’esports de neu

Centra’t: ara, a illa Carlemany, rebaixes en material d’esports de neu

Sempre és avantatjós comprar a illa Carlemany, el centre d’Andorra, però més en època de rebaixes. Si abans de Nadal ja hi havia suculents descomptes en roba, calçat i complements, a partir del 12 de febrer també hi ha bons preus en material i equipament per als esports de neu.

Botigues com ara Peak Performance, Salomon, Haglöfs, The North Face o Helly Hansen amplien el catàleg de productes en època de rebaixes i hi afegeixen material més tècnic i específic, des d’equipament fins a roba. Si practiqueu algun esport d’hivern, és un molt bon moment per a completar l’equipament.

A més, venir de rebaixes a illa Carlemany no tan sols és gaudir de bons preus. És gaudir, també, de serveis com ara aparcament, Wi-Fi gratuït i espai ampli, còmode i segur, a més d’una molt bona oferta de marques, totes sota un mateix sostre, amb una temperatura agradable i amb la possibilitat de complementar el shopping amb un bon te o un cafè en un dels establiments de restauració.

Ara, centra’t al centre d’Andorra. Ara, centra’t en la millor oferta que t’ofereix Andorra, la del centre comercial illa Carlemany!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany