Els ingredients dels àpats de festes, també a illa Carlemany!

Els ingredients dels àpats de festes, també a illa Carlemany!

Les festes de Nadal són dies de retrobament al voltant de taula. Els àpats i les sobretaules caracteritzen el dia de Nadal, la nit del canvi d’any, el primer de gener o el dinar de Reis. Encara que aquest any no podrem ser tanta colla per la covid-19, no deixarem de parar una bona taula i de servir els millors àpats, els ingredients dels quals també trobareu a illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Al supermercat Caprabo, a la planta 0 del centre comercial, trobareu carns excel·lents i un bon assortiment de peix i marisc, fruita i dolços. També allà o bé al nou Can Guillo, podeu triar els vins, els caves i els xampanys per als menús de festa, ja sigueu de fogons tradicionals —sopa grossa i bullit, pollastre amb prunes i canelons— o bé de cuina innovadora.

Per a la sobretaula, no us oblideu del bon cafè de Nespresso, a la planta 1, amb un gran ventall d’intensitats, de sabors i d’aromes. I si voleu sorprendre, comenceu amb una taula ben parada. Us hi ajudarà Casa Viva, a la planta 2 del centre comercial, on disposen de jocs d’estovalles, tovallons i camins de taula ideals per a les festes, detalls decoratius nadalencs exquisits, espelmes i canelobres, i un bon assortiment d’estils de coberteries, vaixelles i cristalleries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany