Tots els regals… a illa Carlemany!

Tots els regals… a illa Carlemany!

El ventall i la varietat d’establiments d’illa Carlemany, el centre d’Andorra, converteixen el centre comercial en el lloc idoni per a trobar tots els regals per a aquestes festes. A més, la comoditat d’aparcar al mateix complex facilita la feina, sense oblidar el servei d’embolicar regals, disponible durant aquestes dates. Així, les compres llueixen encara més!

Des de roba amb un toc elegant fins a peces més de tot portar, passant per complements de moda, aparells d’electrònica, d’informàtica i de telefonia, rellotges, joies, perfums, bosses de viatge i motxilles, pijames, bosses de mà, decoració i complements per a la llar, llibres, estilogràfiques, bons vins, cafeteres, ulleres, equipament esportiu, calçat, cremes corporals, ambientadors i espelmes perfumades, i un llarguíssim etcètera. A illa Carlemany disposeu de més de seixanta establiments per trobar el regal original, pràctic, econòmic o impactant per a aquestes festes. Segur que hi trobeu el que busqueu!

I si no sabeu què regalar, tenim una altra solució: la targeta regal d’illa Carlemany. De venda al Punt d’Atenció al Client, la podeu carregar amb la quantitat que vulgueu, des de 25 € fins a un màxim de 500 €. És vàlida a tots els establiments del centre comercial, incloent-hi restaurants i cinema, té una caducitat llarga i és el regal més segur per a encertar-la!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany