A Andorra, les rebaixes arriben abans de Nadal

A Andorra, les rebaixes arriben abans de Nadal

A Andorra les col·leccions de roba sempre arriben abans que als aparadors dels països veïns. A l’agost, per exemple, ja es poden emprovar bona part de les propostes de l’hivern. Per això, les rebaixes als comerços també arriben abans, cosa que permet celebrar les festes de Nadal en plenes rebaixes i ajudar, sens dubte, la butxaca. Així doncs, decidir què estrenarem el dia de Nadal o què regalarem surt més econòmic si ho comprem a darrera hora, encara que hi ha el risc de no trobar tot allò que busquem.

Però anar de rebaixes també té «normes»: les associacions de consumidors recorden que és convenient escriure una llista i evitar la compra compulsiva. També recomanen preguntar a l’establiment si té una política de devolucions específica per a les rebaixes. Hem de pensar que és possible que vulguem fer canvis (potser la talla no ens acaba d’anar bé o no ens agrada el que hem comprat); per tant, sempre hem de conservar la factura.

Les rebaixes abans de Nadal a illa Carlemany, el centre d’Andorra, sempre són avantatjoses, així com cercar-les als establiments del centre comercial: ofereixen una tria completa i variada de marques i productes sota un mateix sostre, sense passar fred i amb serveis complementaris, com ara aparcament, embolicament especial de regals, connexió Wi-Fi gratuïta i un ambient nadalenc de somni.

Així doncs, no ho dubteu i veniu a illa Carlemany a gaudir de les rebaixes d’hivern!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany