Nadal al centre d’Andorra

Nadal al centre d’Andorra

El 26 de novembre, amb l’encesa dels llums, illa Carlemany va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal al centre d’Andorra. Enguany, a causa de les mesures per la covid-19, les activitats canvien de format i la realitat virtual i les noves tecnologies tindran un paper destacat en la celebració.

El centre comercial continua portant la il·lusió de les festes als infants. És per això que ha obert el web www.nadalailla.ad, on trobareu què heu de fer per aconseguir la carta al Pare Noel o als Reis, i on és la Bústia dels Desitjos, i descobrireu com us podeu fer una foto amb el Pare Noel o el Carter dels Reis Mags en un espai de realitat virtual instal·lat al centre, o, fins i tot, què heu de fer per a reservar una audiència en línia amb ells.

A més, el web recull consells i recomanacions sobre els millors regals i sobre la decoració de la llar i de la taula per Nadal, a més de fotos i vídeos de la decoració del centre comercial. També us podeu descarregar la cançó «Cau la nit», un projecte que illa Carlemany ha encarregat als músics andorrans Marc i Laia Rodríguez Jareño, que formen el grup Melicotó, acompanyats en aquest cas del violoncel·lista Jordi Claret.

Foto : Dona Secret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany