Preparant la tornada a les aules

Preparant la tornada a les aules

El coronavirus va alterar el final del curs escolar i condicionarà el vinent, però, igualment, ens hem de preparar per tornar a l’escola al setembre.

A illa Carlemany, el centre d’Andorra, disposem d’establiments on trobareu l’equipament necessari: no tan sols roba o calçat de tardor, o bé esportiu, sinó també material escolar, llibres i aparells informàtics, que ja són imprescindibles per a la majoria d’estudiants.

Si heu de renovar l’armari per al curs vinent, disposeu de diverses opcions. Les botigues dedicades exclusivament als infants són OVS i 012 Benetton, amb accés per les plantes 1 i 2 del centre comercial, i amb una oferta de moda per a un ampli ventall d’edats, des de nadons fins a joves.

Si cerqueu calçat, a illa Carlemany trobareu moltes opcions, ja que marques com Timberland, Geox o Skechers hi tenen establiment exclusiu. A Rip Curl, on la moda és més desenfada, trobareu un bon assortiment de motxilles, un complement que també exposen Superdry i Munich. Si necessiteu roba o calçat d’esport, pugeu a la planta 2 i entreu a Sportech.

A la planta 2 també hi ha Llibre Idees, la llibreria d’illa Carlemany, on podeu fullejar llibres de text i títols de lectura. També hi ha agendes i material escolar bàsic, però si no trobeu tot el material que busqueu, no deixeu de passar pel Caprabo, a la planta 0: sempre tenen un racó amb llibretes, llapis, colors i tots els elements bàsics per a omplir la bossa de l’escola.

I per acabar, si necessiteu ordinador, impressora o tauleta, visiteu J&M Electrònica i Serveis, a la planta baixa, que ofereix productes Apple, entre altres marques; el servei tècnic i els consumibles són a la planta -1, a J&M Informàtica i Serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany