Gaudir dels capvespres d’Andorra sopant a la terrassa de casa

Gaudir dels capvespres d’Andorra sopant a la terrassa de casa

Amb el confinament pel coronavirus, els experts immobiliaris alerten que han canviat els criteris a l’hora de triar habitatge, de lloguer o compra. Més que mai, una terrassa s’ha convertit en un tresor, perquè permet gaudir de l’exterior sense sortir de casa.

També és una característica que cal valorar en llogar un apartament turístic per passar uns dies de vacances a Andorra. La terrassa és l’espai ideal per als capvespres, perquè si una cosa bona té l’estiu aquí, entre moltes altres, és que les temperatures són molt agradables quan el sol es pon; llavors és un bon moment per a convertir aquest espai exterior en l’escenari per a compartir bons plaers per al paladar al voltant d’una taula ben parada.

Un melós foie, un assortiment de formatges o una amanida en què la barreja d’ingredients aporta color al plat. Tot ho trobareu al supermercat Caprabo d’illa Carlemany; pareu-vos un moment al taulell d’adobats, tot un capriciós aparador que fa venir aigua a la boca.

Si necessiteu consells experts per a comprar vins, aneu a Cal Marquet. Aquest famós establiment andorrà, situat a la planta 0 del centre comercial, és el temple del vi, el cava i el xampany. En Guillem Marquet us recomanarà quina és la millor opció que us podeu endur a taula entre la tria d’arreu del món que omple la seva vinoteca.

I per arrodonir el sopar, un bon cafè. Ara bé, si el cafè us desvetlla, teniu la gamma de càpsules Decaffeinato de la Boutique Nespresso, a la planta baixa del centre comercial. Assaborireu l’aroma i el bon gust, i no us traurà la son!

Bon profit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany