Temporada a l’Auditori Nacional

T’agrada la música? Doncs no et pots perdre el cicle de concerts Temporada a l’Auditori, que organitza el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports del Govern d’Andorra. Se celebra habitualment des del mes de desembre fins a final de primavera. En el cartell d’artistes es combinen músics i estils diferents, tant del panorama andorrà com de l’internacional.

Al Punt d’Atenció i Informació al Client del centre comercial illa Carlemany pots adquirir les entrades dels diversos concerts.

Al llarg de l’hivern se celebren diversos cicles de música, concerts i actuacions a Andorra, ja sigui a l’Auditori Nacional, al Centre de Congressos, en sales comunals o bé en locals nocturns. A més, Cinemes illa Carlemany organitza també una temporada d’òpera i ballet, des de la tardor fins a començament d’estiu, amb la retransmissió de diverses actuacions dels teatres lírics més importants del món.

Pots seguir el calendari d’actuacions de la temporada de l’Auditori Nacional o bé qualsevol altre esdeveniment musical a www.agenda.ad, i la programació de la temporada d’òpera i ballet dels Cinemes illa Carlemany des d’aquesta mateixa pàgina.

Illa Carlemany