Gaudeix de la Setmana Santa a Andorra

Gaudeix de la Setmana Santa a Andorra

Aquesta Setmana Santa tens l’oportunitat de poder gaudir dels últims dies de la temporada d’esquí a Andorra, però el Principat té molt més que pistes d’esquí. I més enllà de les excursions amb raquetes o motos de neu, de passejades en trineus, rutes en bicicleta o per fer senderisme i d’altres activitats a la muntanya, aquí et proposem 3 plans alternatius per desconnectar i viure noves experiències al cor dels Pirineus.

Cultura

Visita el Museu Carmen Thyssen Andorra – situat poc més amunt d’illa Carlemany- modern i innovador, que a més d’albergar la col·lecció permanent ofereix exposicions temporals, com “Femina Feminae. Les Muses i La Col·leccionista. De Piazzetta a Delaunay”, que podràs veure fins al 10 de setembre. Un recorregut per tres segles d’història a través de pintures i escultures, de grans artistes, que representen la figura femenina des de diferents perspectives, tècniques i estils artístics.

Per completar el teu recorregut cultural el dissabte 20 a les 11:00 hores l’itinerari ‘Els Rossell d’Ordino’, que s’inicia al c / Major, 9, descobreix les propietats que la família Rossell tenia al poble, com la capella, l’era gran i el colomar, relata algunes de les històries d’aquesta família i inclou la visita a l’exposició temporal. El cost és de 5 €, gratuït per als menors de 10 anys, i com les places són limitades has de reservar la teva plaça als telèfons (+376) 836.908 / 839760. I a la tarda, a les 16:00 hores, al MW Museu de l’Electricitat d’Encamp hi ha una activitat per a nens a partir de 8 anys, una visita guiada de l’exposició “Ça chauffe pour la planète”. Si vols que els teus fills hi participin has de fer la reserva a fedacultura@feda.ad o al (+376) 739.111.

Compres

Passeja per les zones de vianants i aprofita els preus dels més de 1.500 comerços que converteixen Andorra en un lloc de referència per anar de shopping. Al centre comercial Illa Carlemany trobaràs el que necessitis. 4 plantes de botigues de moda, tecnologia, equipament esportiu, perfumeries, que han convertit l’edifici de l’arquitecte Pere Aixàs en un símbol del centre d’Andorra.

Cuina

Viu una experiència gastronòmica de l’alta muntanya en algunes de les bordes andorranes, uns restaurants rústics muntats a partir de les reformes de vells estables o construccions que en el passat van ser utilitzades per a guardar-hi els grans i el bestiar. Ara, en ells, pots degustar escudella, trinxat de muntanya, entrecots, costelles, diferents carns de caça i bons formatges, a més d’altres de les especialitats del Principat.

*Fotografies cedides per museu Carmen Thyssen Andorra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany