5 llibres recomanats per Sant Jordi 2019

5 llibres recomanats per Sant Jordi 2019

El 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre i el de Sant Jordi. Cada any, en aquesta data, entre llibres i roses es genera un ambient encantador que convida a celebrar i gaudir d’una tradició tant antiga com romàntica. Perquè tu també puguis participar i sàpigues què regalar en aquest intercanvi de cultura, amor i amistat, aquí et recomanem alguns títols literaris amb els quals segur que triomfaràs.

La vigíliaés la novel·la de Marc Artigau, guanyadora del Premi Josep Pla 2019, que té de protagonista a Raimon, un escriptor de contes radiofònifcs que viu amb el seu germà des de la mort dels seus pares. La comanda d’una oient perquè li escrigui la seva biografia és el disparador d’aquesta història que parla del gran poder de l’amor.

Un altre llibre de ficció per a destacar és “Serotonina“. El novel·lista, assagista i poeta, sempre polèmic, Michel Houellebecq (França, 1958) explica el periple de Florent-Claude Labrouste, que comença a Almeria i continua per París i Normandia. El protagonista, de caràcter obsessiu i autodestructiu, es medica amb un antidepressiu que li genera alguns efectes adversos que no l’ajudaran gens davant les vicissituds que li presenta la vida. Una mirada crítica i provocadora a la societat occidental actual.

En l’àmbit internacional, “Sapiens. D’animals a déus”, un assaig que s’ha convertit en un best-seller amb més d’una desena de milions d’exemplars venuts. És una breu història de la humanitat explicada per l’historiador i escriptor israelià Yuval Noah Harari. Des del coneixement brindat per la biologia, l’antropologia, la paleontologia o l’economia, l’autor recorre l’evolució de la societat, els animals, les plantes, i explica com l’home va conquerir el món generant-nos un munt de preguntes.

A banda de les novetats, us recomanem “El petit príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, un clàssic de la literatura per a nens i no tan nens. Narra la història d’un petit príncep que s’enfronta al món dels adults i a través de metàfores ens fa reflexionar sobre l’amor, el valor de l’amistat, l’egoisme, la veritable bellesa i les il·lusions.

I per als més petits, “El Monstre de Colors, una història molt divertida i plena d’emocions.

Aquest 23 d’abril regala bones històries. A la botiga Llibre Idees d’Illa Carlemany trobaràs les nostres recomanacions i moltes més per celebrar el dia de Sant Jordi.

I a la planta baixa del centre comercial, durant tot el dia, punt de venda de roses i llibres i activitats infantils a partir de mitja tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany