El parc d’aventures dels Pirineus per gaudir en família

El parc d’aventures dels Pirineus per gaudir en família

A la parròquia de Sant Julià de Lòria i a 15 km del centre de la capital del Principat, Andorra la Vella, es troba el parc d’aventures Naturlandia i el Tobotronc, el tobogan alpí més llarg del món. Un gran parc d’aventures al mig dels Pirineus , en un entorn natural de boscos d’alta muntanya, que compta amb un espai a 1.600 metres d’altura i un altre a 2.000 que sumen 800 hectàrees dedicades a diferents activitats i aventures per a tota la família.

A la cota més baixa una gran esplanada acull la major part de les activitats per als nens i no tant nens, com l’Airtrekk i la gran atracció del parc, el Tobotronc, que no deixa indiferent a ningú. Mentre que a la més alta, al km. 16 de la carretera de la Rabassa, tenen el seu inici alguns circuits entre els boscos, les activitats guiades, l’estació d’esquí de fons i el parc d’animals.

Aventures i diversió per a tots

El Tobotronc. Els seus 5.300 metres de longitud el converteixen en el tobogan més llarg del món muntat enmig de la natura. En ell podràs viure una experiència que mai oblidaràs. Un emocionant descens de 400 metres, assegut en un trineu de dues places sobre raïls, que pots fer-ho a la velocitat que vulguis perquè tu la controles en tot moment. Una manera diferent d’endinsar-se als Pirineus i al bosc de la Rabassa. El Tobotronc és per a nens a partir d’1,20 metre d’alçada i fins als 13 anys han d’anar acompanyats per un adult en el mateix trineu.

L’Airtrekk. Tant els nens com els adults poden provar aquí el seu equilibri fent circuits aeris de cordes amb diferents nivells de dificultat, sempre equipats amb un arnès i una guia de seguretat. Aquest sky trail de Naturlandia és el més gran d’Europa. Es tracta d’una gran estructura de fusta, formada per 10 columnes, que cobreix més de 400 metres de superfície i s’alça fins als 13,5 metres amb tres nivells d’alçada diferents. Són 54 els elements de superació que presenta com a desafiaments l’itinerari de l’Airtrekk, que també compta amb una tirolina de 180 metres.

A més, els més petits també tenen els seus espais exclusius per a divertir-se i viure les seves aventures, com muntar en poni, baixar sobre un pneumàtic per tobogans de muntanya, saltar i fer piruetes en llits elàstics, jugar a castells inflables i fins i tot practicar algun esport, com el minigolf o tir amb arc. I els nens i nenes que facin més d’1,20 m podran conduir un buggy 4×4 acompanyats, això sí, per un adult.

Viu la naturalesa dels Pirineus

El parc d’animals ofereix l’oportunitat de conèixer óssos, llops i altres animals autòctons dels Pirineus, com els linxs, cérvols i, a l’estiu, també les marmotes, en unes instal·lacions molt segures integrades al seu hàbitat natural. Aquest recorregut pel bosc, amb punts d’observació des de diferents miradors, es pot completar amb una visita a la Granja Escola i l’Aula de Natura. És una proposta immillorable per fer turisme actiu, perquè depenent de les condicions del sòl el recorregut es fa a peu, en esquí de fons o amb raquetes de neu, en família i aprenent junts sobre la naturalesa i la cultura andorrana.

Explorar els boscos amb raquetes de neu, practicar esquí de fons en els 15 km de pistes de diferents nivells o fer excursions en motos de neu són altres de les activitats que pots fer quan La Rabassa i Naturlandia encara llueixen de blanc. Però com pots comprovar en aquest parc tens aventures durant tot l’any.

*Al Punt d’Informació i Atenció al Client d’illa Carlemany es pot sol·licitar informació sobre tota l’oferta de Naturlandia i comprar els passis per visitar-ho.

**Imatges cedides per Turisme Andorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany