Aconsegueix l’agenda 2022 d’illa Carlemany!

Aconsegueix l’agenda 2022 d’illa Carlemany!

El centre comercial ha dissenyat una agenda en paper per a aquest 2022. En un format molt manejable, de tapa dura i enquadernada amb espiral, amb la setmana a la vista i els festius nacionals andorrans, es pot aconseguir des del dilluns 13 de desembre i fins a esgotar les tres mil unitats disponibles. Per obtenir una d’aquestes unitats només cal presentar, al punt d’atenció al client de la planta baixa, un tiquet de compra o de consumició per un valor igual o superior a 50 € a qualsevol establiment del centre comercial.

Hi ha qui encara prefereix el model tradicional en paper abans que l’agenda del mòbil. Si bé és cert que el mòbil proporciona uns quants avantatges, com els avisos sonors de recordatori, l’agenda de paper que us ofereix illa Carlemany, el centre d’Andorra, permet apuntar dates importants a recordar, conté el calendari de l’any següent i disposa de fulls extres per a anotacions importants.

Al web nadalailla.ad hi podeu trobar les condicions de la promoció i també les activitats, els serveis i els horaris que ofereix el centre comercial aquest Nadal 2021. Perquè, a banda de gaudir del comerç i la restauració del centre comercial, illa Carlemany vol que la vostra estada sigui tan distreta com sigui possible, amb la presència del Pare Noel o del Carter de Ses Majestats, o que estigueu ben informats dels horaris especials de la campanya de Nadal i del servei d’embolicament de regals.

Per reconquerir el Nadal no hi ha com gaudir-ne amb illa Carlemany, el centre d’Andorra!

Illa Carlemany