Per molts anys, illa Carlemany, el centre d’Andorra!

Per molts anys, illa Carlemany, el centre d’Andorra!

El 17 de juliol de 2009 illa Carlemany va obrir les portes al públic. D’això, aquesta setmana, ja en fa dotze anys. Durant aquest temps illa Carlemany s’ha convertit en el centre d’Andorra, no tan sols perquè és l’únic gran establiment comercial de les seves característiques al Principat o per la ubicació a l’eix comercial per excel·lència del país, sinó perquè ja forma part del dia a dia de les persones que viuen aquí i és visita obligada per a tothom que tria Andorra com a destinació de compres.

En dotze anys n’hem vist de tots colors. Des de la crisi econòmica mundial que es va encetar el 2007 fins a la pandèmia de COVID-19, que va paralitzar el món. Però també hem viscut èxits i esdeveniments singulars, atrevits i diferents, així com visites d’artistes i persones de rellevància del món de les lletres, de l’esport o de la cuina.

En dotze anys han passat per illa Carlemany gairebé seixanta-sis milions de visitants i el centre d’Andorra s’ha convertit en un referent important. Des que va obrir portes, illa Carlemany ha anat ampliant els serveis que ofereix a les persones visitants i ha anat renovant l’oferta comercial, d’oci i de restauració. El centre comercial ha esdevingut un espai amb vida pròpia, ha organitzat tota mena d’activitats, s’ha implicat en la vida del Principat i s’ha compromès amb l’esport, la cultura i els grans esdeveniments i reptes de país.

Mirant amb orgull la feina feta, illa Carlemany afronta el present i el futur amb ganes de continuar sent el centre per a tothom. 

Per molts anys!

Illa Carlemany