Prepara’t l’estiu amb els establiments d’illa Carlemany!

Prepara’t l’estiu amb els establiments d’illa Carlemany!

El juny ens obre la porta de l’estiu: sol, calor, gaudir de la natura, banys refrescants, vacances, noves experiències, festes majors, trobades amb amics, sopars a l’aire lliure… El centre comercial us ofereix tot allò que us cal per a gaudir-ne plenament!

 

Cura de la pell i dels cabells

Més exposició al sol, la sal del mar o la sudoració. Entre altres, aquests són factors associats a l’estiu que demanen atenció, perquè es tracta de la nostra salut. Disposar del consell de bons professionals i d’una gamma de productes de qualitat és summament important. Centros Ideal, FranckProvost, Galeno o Júlia t’ajuden a triar els millors productes i els més adients per a un bronzejat segur, el manteniment d’uns cabells forts o el tractament corporal menys agressiu.

 

Roba fresca, vestits de bany i calçat còmode

Les marques de moda i complements d’illa Carlemany ofereixen propostes acolorides, alegres, divertides i també, per què no, amb aquell toc d’elegància necessària per a una ocasió especial. Sabates còmodes, bosses de mà desenfadades o joies atrevides. En roba interior —peces per a estar per casa i vestits de bany per a tots els de casa— el plat fort el teniu a Tezenis, a la planta 0.

 

Vestir d’estiu casa i taula

El bon temps convida a gaudir de balcons i terrasses i compartir àpats i tertúlies. A Casa Viva hi tens tots els detalls per a fer-ho, des de sofert mobiliari exterior fins a plats, copes, estovalles i coberts per a parar una taula adient al moment i als convidats. Passar per l’establiment de la planta 2 sempre és font d’inspiració!

 

I al centre d’Andorra sempre hi fa bon temps!

Faci la calor de migdia o la fresca de després del ruixat de tarda, al centre comercial sempre hi fa bon temps. Climatització acurada segons el moment del dia, respectant l’estalvi energètic, que fa agradable la visita i que ajuda a aquella hidratació tan necessària quan la calor no afluixa!

Illa Carlemany