Gaudir de Sant Joan a Andorra

Gaudir de Sant Joan a Andorra

 

La celebració del solstici d’estiu és una bona mostra del caràcter obert que caracteritza les cultures de la riba del Mediterrani. Aquí us deixem unes propostes per a passar-vos-ho bé a Andorra un cap de setmana tan especial com el de Sant Joan, per a viure la festa al Pirineu, envoltats de natura, però també amb regust urbà i cosmopolita visitant el centre comercial illa Carlemany, per exemple.

 

De descoberta! 

Espectacles dignes de veure 

 

El 23 de juny a la nit a tot el Pirineu se celebra una tradició ancestral que el 2015 fou inclosa a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco: la cremada de falles. Se’n gaudeix a la major part del país però és a la capital —en el marc del barri antic— que les boles de foc roden amb més goig per damunt de fallaires i curiosos. 

I, com que Andorra és natura cent per cent i en cada moment de l’any presenta una fisonomia diferent, ara també és bon moment per a descobrir l’espectacle dels paisatges, els cims i els llacs, inaccessibles durant bona part de l’any per la neu. A les botigues especialitzades d’illa Carlemany us aconsellen el millor equipament esportiu per a fer les rutes!

 

Moda actual i serveis per al turista al centre d’Andorra 

Per als amants de la moda: rebaixes!

 

Un motiu més per a visitar Andorra: el 23 de juny comencen les rebaixes. El període s’allarga fins a principis de setembre però, com ja saben els fans d’estrenar les darreres novetats, qui primer arriba primer tria!

A més, al punt d’informació i atenció al client del centre comercial et donen informació i et faciliten les entrades per a la majoria d’atractius turístics, amb condicions especials en la majoria dels casos. A peu, en bicicleta, sobre gel o en un bus turístic. Per a gaudir del millor jazz, de les aigües termals o dels museus. El ventall d’activitats és ampli.

Illa Carlemany