Plans per a una escapada romàntica a Andorra

Plans per a una escapada romàntica a Andorra

Les escapades en parella són ideals per desconnectar de l’estrès de la feina i la ciutat, i celebrar el vostre amor. Si esteu pensant a sortir de la rutina i viure uns dies romàntics en parella, aquí et proposem Andorra com la millor opció. El país dels Pirineus us ofereix plans i activitats per viure uns dies memorables.

Un món de relax

Al Principat trobareu una gran quantitat d’hotels confortables, amb spa i els beneficis de les aigües termals que emergeixen dels Pirineus andorrans. Tots ells ofereixen serveis de primera qualitat per gaudir de totes les comoditats i plaers amb la parella. Proper a illa Carlemany hi teniu l’Spa Termes Serhs Carlemany que disposa d’aigua termal directa en les seves instal·lacions dedicades a banys i massatges.

Però més enllà del benestar en l’allotjament de la vostra estada a Andorra, no us podeu perdre viure l’experiència del centre termolúdic Caldea, el centre termal de muntanya més gran del sud d’Europa, amb espais per a la diversió i la relaxació.

A banda de gaudir de les piscines amb aigües termals, sauna, jacuzzi o hammam, Caldea disposa d’altres espais que us portaran a una altra dimensió del benestar. Com Inúu i Orígens, que disposen de llacuna i jacuzzi exterior, hamaques calentes, llits d’aigua, espectacle de llum i so, bar aquàtic, llocs de relaxació, reactivació, terrassa, solàrium, espais privats i tractaments personalitzats.

Brindis romàntic

Un pla per als amants del vi o per als que vulguin descobrir els seus secrets és viure una jornada d’enoturisme, amb visita a les vinyes i cellers, per conèixer les varietats de raïm, el seu cultiu i els processos de producció del vi. Experimenteu els tasts per aprendre a diferenciar colors, aromes, textures i sabors. I gaudiu de la degustació d’una copa de bon vi amb formatges de la regió o ibèrics de selecció. Les vinyes d’Andorra són de les més altes d’Europa, el que permet als seus cellers de muntanya destacar-se per produir vins de qualitat i molt singulars.

Un passeig pel temps

Aprofiteu l’escapada romàntica per compartir un viatge pel temps i conèixer les joies de l’art romànic que alberguen les valls i congostos del Pirineu. Desenes de petites esglésies dinfinits campanars i pintorescs ponts medievals ens remunten a un passat pirinenc, gairebé mil·lenari, caracteritzat per un estil romànic molt emparentat amb el llombard. Una ruta des de l’església de Sant Joan de Caselles fins a l’església de Santa Coloma és una oportunitat per contemplar el pas del temps, respirar aire pur i gaudir del silenci.

* Fotografia cedida per Caldea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany