Els pentinats que triomfaran aquesta temporada

Els pentinats que triomfaran aquesta temporada

Amb el canvi del temps també arriben els canvis de look. Perquè gaudeixis i estiguis en sintonia amb el que es porta aquesta primavera i estiu que s’acosta, aquí t’expliquem quins són els talls de cabell i pentinats en tendència. Així podràs triar el que més t’agradi i el que millor s’adapti al teu estil, perquè hi ha propostes per tots els gustos, pràctiques, elegants i fins i tot algunes d’arriscades. Potser no totes et vagin bé, però segur que almenys et serviran com a inspiració per trobar aquell look perfecte.

Curt

Per a l’estiu el més còmode és dur el cabell curt. Si ja el tens, aprofita-ho i si t’ho estàs pensant, atreveix-te i talla-te’l. Amb un tall pixie estaràs a l’última i, a més, t’ofereix diferents opcions. Pots triar deixar-te algun floc o el serrell més llarg, el que t’oferirà més joc per al pentinat. En qualsevol cas sempre és molt pràctic per al dia a dia i si tens una festa, també pots lluir molt elegant, per exemple utilitzant un gel per donar-li efecte mullat. Si t’agraden els pentinats extremats, pots optar per un rapat als costats, així et caldrà menys temps davant del mirall per estar a punt.

Mitja cabellera

Si no t’atreveixes a tallar-te’l tant, les mitges cabelleres mai passen de moda i, amb menys esforç, sempre pots aconseguir un pentinat cuidat i atractiu. A més, pots donar-li volum quan vulguis canviar d’estil. Fins i tot pots jugar amb un look de textures combinades, ondulada a l’arrel per guanyar voluminositat i mobilitat, i llis la resta per descarregar més als costats.

Llarg

Amb ell renuncies a la comoditat durant l’estiu però guanyes opcions per fer-te un munt de pentinats. Aquest any són tendències les cabelleres llises extra large, així que ja pots anar pensant en extensions, però també les asimètriques, que requereixen mécura perquè donin bon resultat. I per evitar la calor que et pot donar els cabells llargs els recollits són els pentinats que triomfen els mesos d’estiu. Per exemple, amb un monyo alt, tirant i centrat amb alguns flocs solts que caiguin als costats. O bé un recollit perquè llueixi ben descobert el teu rostre combinat amb un maquillatge lleuger i natural.

Tria el teu nou look! T’esperem a Franck Provost d’illa Carlemany, la teva perruqueria on hi trobaràs els millors productes i la millor atenció professional per triomfar amb la teva imatge aquesta primavera i estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany