Perfums d’estiu

Perfums d’estiu

Hi ha olors que evoquen records. Aromes que associem a una estança, a una persona, a una etapa de la vida, a un indret concret, a un temps. L’olor de sal, de mar, de bronzejat, de natura, de flors, de nits sensuals… Olors que ens transporten a l’estiu, a una època de l’any en què les notes de cítrics o de bergamota són la base de les propostes fresques, alegres i intenses –però no embafadores- de les marques de perfum. 

Hi ha moltes propostes que són exclusives de l’estiu, però d’altres són variacions de perfums insígnia, adaptats a aquest moment de l’any, però sense perdre la base de referència que els caracteritza. En són exemples; Calvin Klein amb Summer, Escada amb Flor del Sol, Atelier Cologne amb Love Osmanthus, Giorgio Armani amb Ocean di Gioia, Dolce & Gabbana i el clàssic Light Blue. Algunes propostes es basen en la frescor de l’arrel de gingebre barrejada amb notes cítriques, d’altres en les dàlies, el gessamí o les flors asiàtiques, i algunes evoquen la Mediterrània.

D’illa Carlemany, el centre d’Andorra, en pots sortir amb l’aroma d’estiu perfecta, perquè a la planta baixa disposes de la Perfumeria Júlia, el temple de la cosmètica i el perfum, i un clàssic d’Andorra. També pots trobar propostes adients a L’Occitane en Provence, on ofereixen, a més de perfums, ambientadors en diferents formats per a la llar, així com cremes, sabons, gel de dutxa, xampús… 

Sens dubte, l’estiu té moltes olors, però també té un perfum per a cadascú que segur que ens evoca bons records.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany