Vestir terrasses i balcons per a gaudir d’una casa viva

Vestir terrasses i balcons per a gaudir d’una casa viva

Aquest darrer any hem descobert que una terrassa o un balcó són un tresor. Siguin de la mida i de la forma que siguin, amb el bon temps, arriba el moment de vestir els espais exteriors i gaudir-ne. Casa Vival’establiment de decoració de la llar de la planta 2 d’illa Carlemany, el centre d’Andorra- exposa quatre tendències per a crear un bon ambient per a un estiu magnífic, sempre amb el permís del temps! 

Els mobles de terrassa i jardí de fibres naturals aporten calidesa i són lleugers, resistents i sostenibles. A més, aquest material també es pot fer servir en catifes, en petits mobles auxiliars o, fins i tot, en làmpades. 

Si busqueu mobles en què prevalgui la comoditat de manteniment i que tinguin una vida llarga, els resinats són una bona solució, per la resistència davant el desgast del sol, les altes temperatures i la pluja. A més, els mobles són còmodes i, com que imiten textures naturals, tenen un aspecte convincent. 

Si voleu moda als espais exteriors, heu de triar mobles de corda, una altra tendència que ve amb força aquest estiu. Aquest material ofereix un aspecte nàutic i és combinable amb altres materials complementaris. També aporta un disseny únic, que lliga plenament amb gandules i hamaques, els elements top per al nostre oasi de pau i tranquil·litat.

I, per acabar, convertiu l’interior i l’exterior en un únic espai. Doneu continuïtat i fluïdesa a aquestes dues zones amb mobles multifuncionals i versàtils que les entrellacen amb un disseny compartit, de línies similars i amb unitat cromàtica. 

Aquestes són les idees per a donar vida als espais exteriors. Ara només cal que entreu a Casa Viva d’illa Carlemany i trieu tot el que necessiteu per a vestir-los. I gaudir-ne!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany