Per al Dia del Pare, tots els regals són a illa Carlemany

Per al Dia del Pare, tots els regals són a illa Carlemany

S’apropa el 19 de març i hem de començar a pensar en un detall per al pare. Al centre comercial illa Carlemany trobareu un gran ventall d’opcions, del regal més tradicional al més innovador.

Per a qui opti per un regal clàssic

De corbates, cinturons, camises o jerseis, ja de nova col·lecció, en trobareu de ben elegants i moderns tant a Hugo Boss com a Timberland —planta baixa—, o bé a Scalpers o a Paul&Shark —planta 1. Si l’estil del pare és més juvenil, cerqueu entre les propostes de primavera de Superdry o Jack & Jones, a la planta 1. Evidentment, l’opció G-Star —a la planta baixa— o Levi’s —a la planta 1— també són excel·lents si el pare és més de moda texana.

Un altre clàssic és la màquina d’afaitar: si en voleu una, passeu per J&M Electrònic Store, a la planta baixa, i veureu que hi ha moltes opcions per a trobar un regal adient entre l’oferta d’informàtica, telefonia i tecnologia en general.

Per a qui va a darrera hora

Us heu oblidat del detall per al pare? No patiu, sempre quedareu bé amb un perfum! No cal dir que a Júlia, a la planta baixa, en teniu per a triar i remenar: des dels més clàssics —que mai no fallen— fins als més agosarats. I, ja posats a fer, per al pare més presumit, a Galeno Salut o a L’Occitane en Provence —planta 0— podeu comprar una crema per a la cara.

Una altra opció segura és una ampolla de vi o de licor. En aquest cas, a illa Carlemany teniu dos establiments ideals: les estanteries del supermercat Caprabo i les recomanacions de Cal Marquet. Als dos llocs trobareu un bon assortiment de marques, anyades, preus i qualitats.

Un regal sofisticat

Montblanc és una opció segura: elegància, classe, qualitat i prestigi d’una gran marca. Ja sigui una estilogràfica, un rellotge o una cartera, la marca ofereix productes de qualitat i exquisidesa.

Un regal diferent

Una aposta diferent és regalar cinema. Cinemes illa Carlemany, els únics cinemes d’Andorra, segur que ofereixen un títol engrescador per a passar una bona vetllada. A més, s’hi pot afegir un sopar en qualsevol restaurant del centre comercial. De fet, alguns establiments de restauració del centre comercial ofereixen la possibilitat de sopar + entrada de cine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany