L’oferta de restaurants i cafeteries del Centre d’Andorra

L’oferta de restaurants i cafeteries del Centre d’Andorra

El centre comercial illa Carlemany és el Centre —en majúscules— d’Andorra: perquè està ubicat en ple centre de l’eix comercial del país, perquè és un lloc amb vida i perquè sota un mateix sostre, en un espai únic, aplega l’oferta més àmplia de serveis, comerç, oci i restauració del país.

A illa Carlemany, hi pots passar el dia sencer, no sols per conèixer les propostes comercials sinó també perquè el ventall de cafeteries i restaurants cobreix tots els àpats del dia. Aquí es pot esmorzar, dinar, berenar, sopar, fer l’aperitiu abans d’entaular-se, prendre el cafè en acabar de dinar o desconnectar en sortir de treballar.

L’oferta de restauració del centre comercial illa Carlemany s’agrupa en dues zones: la planta 0 i la planta 2, aquest última amb terrasses exteriors.

Starbucks, Dehesa Santamaría i Cal Marquet

Tots tres són a la planta 0, a peu de carrer si s’accedeix al centre comercial per la part baixa de l’avinguda Carlemany o bé pel carrer de la Valira.

L’Starbucks és conegut per l’extensa carta de cafès, però també us podeu delectar en la bona oferta de menjar dolç i salat, de manera que és una opció excel·lent per a esmorzar, berenar o fer un àpat lleuger al migdia.

La Dehesa Santamaría disposa d’una bona i variada carta per a esmorzars, tant dolços com salats. Per dinar o sopar, destaquen les tapes, entre les quals no falten embotits ibèrics i formatges curats.

Cal Marquet és un clàssic de la gastronomia andorrana, un lloc ideal per a comprar i degustar exquisits vins, caves i xampanys. És ideal per a l’aperitiu, per a un dinar lleuger o per a picar abans de sopar. Selecte assortiment de formatges, bones ostres i un pernil suprem.

Pizza Roma, Pans & Company, Burger King i Foster’s Hollywood

A la planta 2 es concentra la resta de l’oferta de restauració: des dels entrepans cada cop més sofisticats de Pans & Company fins a la cuina italiana de Pizza Roma, on ofereixen menús els dies laborables.

Si preferiu carn, hi ha les propostes de Burger King i les seves hamburgueses a la graella, o la cuina americana de Foster’s Hollywood, amb hamburgueses elaborades, costelles de porc, pollastre, fajitas o amanides.

Per acabar un bon àpat o per berenar, tasteu la proposta dolça de la Yoghourtería by Danone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany