De la passarel·la als aparadors d’illa Carlemany

De la passarel·la als aparadors d’illa Carlemany

Les grans firmes del món de la moda i els dissenyadors top tracen les tendències i els estils de cada temporada a les passarel·les. Les marques de moda i complements presents a illa Carlemany, el centre d’Andorra, inunden els aparadors amb les noves propostes de primavera i estiu, que reinterpreten el dictat d’aquestes tendències i estils.

Aquesta primavera 2020 anirem oblidant els pantalons estrets i les peces entallades, i donarem la benvinguda a la moda actualitzada dels anys setanta i vuitanta del segle passat: peces amples i folgades, i, per tant, més còmodes.

Tant per a home com per a dona, arriben camises i americanes oversize, pantalons amples —llargs i curts—, jaquetes de cuir negre combinades amb peces neutres per a aconseguir un look equilibrat, camises de coll gran, espatlles amb volum, pantalons acampanats, serrells, armilles i vestits blancs romàntics, amb brodats, volants i crochet com a recursos per a evocar un romanticisme modern d’estètica boho, amb transparències i feminitat.

Les jaquetes amb butxaques extra, inspirades en la roba d’anar a treballar, apareixeran entre les propostes masculines, així com les americanes encreuades, l’estil polo de rugbi, la ratlla diplomàtica i el joc del mateix estampat per al banyador i la camisa —més aviat ampla i de màniga curta fins al colze—, que permetrà anar de la piscina a la barra del bar sense canviar-se.

La combinació denim on denim serà encara ben actual tant per a home com per a dona, i elles hauran de tenir a l’armari la granota de color terra o la faldilla tub.

En el camp dels colors el negre continua, perquè sempre arregla, però el verd i el turquesa es fan un lloc, com també la paleta de tonalitats pastel —malva, groc palla, blau cel, rosa pàl·lid— per contrarestar la continuïtat dels colors neó i fluor per a les persones més agosarades.

Els estampats de grans flors tropicals —flower print— i que transporten a la jungla —jungle print— seran tendència i conviuran amb els que reprodueixen taques de tigre, de zebra, de girafa… —animal print. Les peces d’aire safari també tindran protagonisme, per la forma i el color, per a ella i per a ell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany