Per a la cura de la pell, confieu en l’expertesa d’illa Carlemany

Per a la cura de la pell, confieu en l’expertesa d’illa Carlemany

Visiteu Centros Ideal, a la planta 2 d’illa Carlemany; la Parafarmàcia Galeno, a la planta 0, o Júlia Perfumeries, a la planta baixa, i us aconsellaran perquè tingueu cura de la vostra pell i la hidrateu correctament. A més, us recomanaran els millors tractaments i productes segons la tipologia de pell que tingueu.

A la dutxa

Hi ha diverses mesures que us poden ajudar a mantenir una pell sana i hidratada. Per exemple, amb deu minuts de dutxa n’hi ha prou, feu servir un gel suau, eviteu fregar-vos de manera agressiva amb una esponja, eixugueu-vos amb suaus tocs de tovallola i procureu que la temperatura de l’aigua no superi els 38 graus, ja que si és massa calenta provoca picors i èczemes.

Poseu-vos crema a tot el cos cada dia per mantenir la pell hidratada. A més, la crema fa la funció de barrera protectora i evita, també, possibles infeccions que entren per les petites fissures de la pell. Quan fa fred, la crema hidratant evita picors que es generen per una pell molt seca com a conseqüència de fer servir teixits poc transpirables. Si us pica la pell, apliqueu directament una mica de crema amb els dits als punts que piquen i eviteu rascar-vos de manera insistent.

Llavis i cara

Els llavis són els més perjudicats per les baixes temperatures, ja que queden molt exposats. Feu servir bàlsam labial i no us els llepeu constantment, ja que aquest hàbit accentua el mal si els teniu tallats o bé contribueix que es tallin.

Pel que fa a la cara, escolliu una crema segons la pell que tingueu. Les pells grasses solen resistir millor els canvis sobtats de temperatura i el fred, de manera que es poden netejar dos cops al dia amb una emulsió sense greixos. Les pells normals o seques, per contra, necessiten una crema amb més textura. Les persones que a l’hivern esquien han de pensar en la radiació ultraviolada i posar-se crema protectora cada tres o quatre hores.

Illa Carlemany