Arriba Nadal al centre d’Andorra!

Arriba Nadal al centre d’Andorra!

El dijous 26 de novembre, el centre comercial illa Carlemany donarà la benvinguda a les festes de Nadal amb la tradicional encesa de llums. El majestuós arbre, de més de deu metres d’alçada, tornarà a presidir la nau central d’illa Carlemany, engalanada de llums, boles, centellejos i lluentors.

A diferència d’altres anys, com a conseqüència de les restriccions per la covid-19, l’encesa de llums no serà presencial, sinó que adopta un nou format. Enguany podreu seguir l’acte còmodament des del sofà de casa, amb tota la família, ja que es retransmetrà en diferit per Televisió d’Andorra, tot just abans de les notícies del vespre, i pel web www.nadalailla.ad, un espai fet i dedicat en exclusiva a tot allò que illa Carlemany ha programat perquè, malgrat les circumstàncies, celebrem les festes de Nadal.

Personatges com Quim Masferrer, el duet d’humoristes Mònica Pérez i Jordi Rius, o l’actor Jose Corbacho han estat els encarregats, en edicions anteriors, de fer el compte enrere de l’encesa de l’enllumenat, sempre acompanyats del Piolet i de músics o formacions musicals del país, com ara el Cor dels Petits Cantors d’Andorra. Aquest any, el protagonisme serà per a la gent que dia a dia fan que funcioni el centre comercial: els treballadors i treballadores dels establiments. Amb intèrprets musicals del país i amb una melodia creada expressament per a l’ocasió, donarem la benvinguda al Nadal 2020 des del centre d’Andorra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany