Moda, comoditat i bon equipament esportiu, a illa Carlemany

Moda, comoditat i bon equipament esportiu, a illa Carlemany

Anar a la moda i portar un equipament bo i còmode. Aquestes són les regles d’or de les marques de roba per als esports de neu. A més d’estil, les peces de vestir han de ser pràctiques, han de permetre la llibertat de moviments i han de protegir-nos del fred, el vent, la pluja i la neu. Peak Performance, The North Face, Helly Hansen, Salomon, Haglöfs i Oakley fusionen moda i tecnologia per garantir peces i complements de màxima qualitat. Totes aquestes marques són a illa Carlemany. I ara, de rebaixes fins a mitjan abril.

Aquest hivern, les marques especialitzades ofereixen teixits nous, combinacions de fibres, confecció d’alta adaptabilitat, colors actuals i avenços en els equipaments per a lliscar més i millor. Any rere any, aquestes marques milloren l’oferta i posen a l’abast dels amants de la neu productes més evolucionats, amb l’objectiu principal de presentar les millors solucions esportives: pràctiques, segures i confortables.

El binomi moda-neu no és exclusiu de les cases especialitzades en moda d’hivern, sinó que les marques convencionals de moda, calçat i complements adapten les propostes d’esport al dia a dia, com ara els descansos, que són a tots els aparadors. El sector dels esports també mira les tendències a l’hora de crear les seves propostes, amb patronatges i colors que cada cop estan més pensats per a lluir-los més enllà de les pistes.

Comproveu-ho visitant les botigues d’illa Carlemany, el centre d’Andorra, on la moda és estar a la moda.

Illa Carlemany