Esport i alimentació equilibrada, amb illa Carlemany

Esport i alimentació equilibrada, amb illa Carlemany

Entre els excessos culinaris d’aquestes festes i els inevitables desitjos de tot inici d’any, qui més qui menys es proposa emprendre una vida més sana. Per fer-ho, i tal com recomanen els professionals de la salut, la pràctica regular de l’esport i una alimentació sana i equilibrada són fonamentals, i cal afegir en la majoria dels casos la força de voluntat, que no es compra enlloc. En cas que ho tingueu clar i estigueu decidits a fer aquest canvi, illa Carlemany us posa els ingredients per fer-lo realitat: les possibilitats que ofereix l’assortiment de productes del supermercat i els serveis i el seguiment que proporciona el gimnàs.

Cada casa és un món i cada cos també. En aquest sentit, optar per les recomanacions d’un professional de la dieta que ens dissenyi un pla personalitzat és una bona idea, així com evitar aplicar els remeis d’aquella amistat que ha perdut tant de pes. Malgrat això, sempre hi ha qui sap prou bé per què han aparegut uns quilos de més, i amb la tornada a una certa quotidianitat alimentària en tindrà prou. Sigui com sigui, fer confiança als productes del supermercat Caprabo és una bona opció. Les seccions de fruita, verdura, peix i carnisseria presenten una gran varietat i qualitat.

Una alimentació correcta ha d’anar de bracet amb la pràctica esportiva habitual. illa Carlemany també us proposa una solució per enganxar-vos-hi: el gimnàs Next. Les instal·lacions són accessibles per la planta 2 del centre comercial i l’equip de professionals que hi treballa us oferirà assessorament per tal de fer efectiu i amè l’esport que hi practiqueu. Disposa, a més, de classes dirigides i zona de spa, i els monitors vetllen constantment per la bona execució dels exercicis.

Amb un horari d’obertura de 7 del matí a 10 de la nit cada dia —excepte els caps de setmana i festius, que obre de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores—, les instal·lacions del Next són en ple centre, disposen d’aparcament al mateix edifici i gaudeixen de tots els serveis i establiments que presenta illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Illa Carlemany