Estalvieu bateria del mòbil

Estalvieu bateria del mòbil

Les característiques d’un telèfon mòbil i la mida de la bateria són factors que influeixen en la durada d’aquesta. El sistema Android és, pel que fa al consum de bateria, un sistema operatiu costós, però disposa de funcions i opcions per a optimitzar-lo. 

La pantalla consumeix gran part de l’energia i si el nivell de brillantor és alt, encara més. Així, el mode fosc fa que els píxels de l’àrea fosca —el fons— també s’apaguin. També podeu activar el mode avió si no necessiteu una xarxa activa, perquè així, si sou en una zona amb poca cobertura, eviteu que l’aparell constantment busqui el millor senyal i intenti mantenir una connexió de dades tot augmentant la potència per captar el senyal de l’antena més propera.

Quan el telèfon busca constantment una xarxa propera potent per oferir una connectivitat d’alta velocitat, la bateria també en resulta afectada. La recerca automàtica és útil, però si teniu poca bateria, o no en teniu una d’externa, la millor opció és desactivar-la. També podeu estalviar bateria desactivant l’assistent de Google.

I encara un truc més: connecteu-vos a una xarxa wifi, que consumeix menys energia. L’aparell està dissenyat per a connectar-se a la xarxa de més velocitat —generalment, el mòbil tria la 4G en lloc de la 3G—, però si fa servir la xarxa 3G per a les trucades i la 4G per a les dades mòbils, i, per tant, es connecta simultàniament a les dues xarxes, el consum d’energia addicional de la bateria es dispara.

Aquestes solucions allarguen la vida de la bateria dels mòbils que podeu comprar, amb confiança, a J&M Electrònic Store, a la planta baixa d’illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Illa Carlemany