Les propostes per a home de MANGO ja són a illa Carlemany

Les propostes per a home de MANGO ja són a illa Carlemany

El centre comercial illa Carlemany amplia l’oferta de moda per a home amb l’obertura de Mango Man, un espai ubicat a la planta baixa amb propostes de complements, accessoris i de vestir, sempre amb el segell de la marca catalana, que aspira que el 2022 el cent per cent de les seves peces tinguin propietats sostenibles.

Americanes, camises, corbates, pantalons, motxilles, bosses de mà i de viatge, càrdigans, jaquetes, abrics, sabates, guants i bufandes, gorres¼ El ventall de productes per a home de les col·leccions de Mango Man és ampli i dona resposta a qui ha d’anar de vestit i encorbatat a treballar, i també a qui opta per un estil més agosarat per a sortir a sopar amb els amics.

Les col·leccions de Mango Man són actuals, moda plena i al dia. Les propostes de sastreria es renoven, aposten per siluetes més relaxades i afegeixen combinacions més contemporànies i menys serioses si cal, en què jerseis de punt fi, polos i sabatilles també són benvingudes. Els colors canvien: el visó, el blau cel o el gris clar s’incorporen a la paleta de la temporada, i els materials són d’alta qualitat. I si cal anar del tot formal, sempre hi ha el model superslim, amb solapa estreta, ideal per a dur corbata o bé un mocador a conjunt a la butxaca.

En les peces més casual, Mango proposa colors que s’allunyen dels tòpics de la temporada. Color cru, verd molsa, verd ampolla o blau clar es combinen amb peces texanes, abrics color camell, armilles negres o dessuadores blanques. Peces transpirables i que s’eixuguen ràpidament, funcionals i que protegeixen d’imprevistos com ara la pluja o les taques, confeccionades amb teixits que no s’arruguen, que es renten a màquina i que es planxen fàcilment, que no costa de cuidar i que són còmodes.

Passeu per illa Carlemany, el centre d’Andorra, i descobriu el món de Mango per a home!

Illa Carlemany