Mesures i excepcions del confinament a Andorra permeten ampliar l’oferta d’illa Carlemany

Mesures i excepcions del confinament a Andorra permeten ampliar l’oferta d’illa Carlemany

El Govern d’Andorra ha adoptat durant el mes d’abril mesures sobre el confinament amb la intenció de fer-lo més suportable per a la població. En cap cas no s’ha aixecat el confinament, però.

S’ha permès que certs comerços tornin a l’activitat, de manera que illa Carlemany augmenta l’oferta. Així, a la Farmàcia Galeno i al supermercat Caprabo —oberts des del primer dia de confinament— s’hi han afegit ara els establiments Llibre Idees, Casa Viva i Hunter by Yorky’s (a la planta 2), i J&M Informàtica i Serveis, Tintoreria Núria i Mister Minit (a la planta -1).

Tots el establiments que obren al públic adopten mesures d’higiene estrictes per a atendre les persones que hi arriben, a més de limitar l’aforament.

Pel que fa a les instal·lacions del centre comercial, fa temps que s’han reforçat els torns de neteja —amb una atenció especial a passamans, poms, baranes, botoneres, lavabos…—, s’han creat circuits per a la mobilitat de les persones, s’han retirat elements susceptibles de ser focus d’infecció, s’ha promogut el distanciament social exigit per les autoritats i s’han disposat expenedors de gel desinfectant, entre altres mesures.

A banda de l’obertura física d’establiments, seguint les noves mesures, la majoria de marques del centre comercial ofereixen la possibilitat de comprar en línia o per telèfon. Consulteu la llista de botigues que ofereixen el servei i el procediment per a contactar-hi i comprar als nostres perfils de Facebook (secció «Serveis») i d’Instagram (destacats del perfil marcats amb negreta), així com en aquesta mateixa pàgina web (apartat «Activitats»).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany