Les tendències de moda per a la tardor 2021

Les tendències de moda per a la tardor 2021

Canvia la temporada i arriben propostes noves en moda i accessoris, tant per a dona com per a home. Ara us presentem un resum de les tendències de les passarel·les, però a les botigues d’illa Carlemany trobareu propostes que de ben segur encaixen amb el vostre estil.

Els imprescindibles per a ella

Es porten els pantalons estampats com ara els print animal—, les botes d’estil cowboy però en blanc, les americanes de quadres oversize, les bruses d’aire romàntics amb llaçades grans al coll, els quadres vichy, els pantalons de camals amples, les gavardines XXL, els pantalons texans de tall recte, els mocassins clàssics i alguna peça de cuir.

Els colors verd, groc i lila assumeixen el protagonisme. El verd, ja en alça aquest estiu, allarga la vigència i s’adapta a les tonalitats de tardor. El lila continua un any més a la paleta i el groc, vibrant i cridaner, s’hi fa un lloc.

El clàssic color camell és més present que mai, tant en complements com en peces de vestir o combinacions totals. Els colors or i argent entren amb força i aporten estil a qualsevol combinació de colors bàsics.

Els imprescindibles per a ell

Els abrics XXL amb cinturó, creuats o tipus gavardina, i els tres quarts però de pell, a l’estil Matrix.

Triomfa el polo de punt, perquè és una peça còmoda i polivalent que arregla i combina tant amb un texà com amb un vestit d’home.

Els jerseis sense mànigues de punt també s’imposen i els jerseis atrevits treuen el cap per trencar la monotonia de formes i colors típics de l’època del fred. El vermell és tendència i continua imparable el color camell. I com a complements més top, la bossa de mà de format petit i les botes tipus d’aigua amb soles gruixudes.

Gaudeix de les millors tendències de moda per aquesta Tardor 2021 a les Botigues de Moda d’illa Carlemany.

Illa Carlemany