Ulleres, un complement de moda

Ulleres, un complement de moda

Les ulleres, tant les de sol com les correctores de deficiències visuals, s’han convertit en un complement de moda. Si unes sabates, una bossa, un anell o un mocador transmeten com som, les ulleres, també. Són un element més que defineix el nostre estil. Dissenyadors, cases de moda i fabricants ho saben i, per això mateix, creen col·leccions, marquen tendències i actualitzen formes, materials i colors any rere any.

Quan triem les ulleres cal que tinguem en compte un seguit de factors estètics per trobar el model ideal. Així doncs, si tenim una cara rodona, és poc aconsellable triar-ne unes de rodones i són millors unes de forma més quadrada. En canvi, si tenim una cara allargada, és millor un model més ample que alt. I les ulleres elevades dels extrems estilitzen la cara.

Pel que fa al material, les muntures a l’aire o les metàl·liques són lleugeres i ens fan passar més desapercebuts. Si en triem unes de pasta, hem de saber que marquen més o menys els trets facials en funció del gruix. Lògicament, com més gruixudes o més grans, més els marquen. I amb el color passa si fa no fa: un de cridaner, com el vermell, destaca més els trets i el negre no els ressalta tant.

A l’òptica Alain Afflelou (planta 0) us aconsellaran sobre vidres i muntures. Si busqueu les ulleres de sol ideals, a Quars (planta baixa) en tenen un gran assortiment de les marques de moda més rellevants. Si les voleu per practicar esport, llavors passeu per Oakley (planta baixa).   

A illa Carlemany, el centre d’Andorra, trobareu professionals que us assessoraran perquè trieu les ulleres que necessiteu!

Illa Carlemany