L’afterwork, a illa Carlemany

L’afterwork, a illa Carlemany

L’afterwork és el costum d’anar a fer un beure en acabar de treballar. Aquí el tenim prou arrelat, però la novetat de l’anglicisme és que es refereix a una trobada social després de la jornada laboral, precisament, amb la gent de la feina.

Les sèries nord-americanes solen mostrar aquest costum, que transcorre en un local que esdevé el temple de la diversió i la distracció d’uns personatges que, a banda de criticar els caps o comentar l’anècdota del dia, acaben estrenyent lligams personals i compartint neguits, alegries i fins i tot plors. Al cap i a la fi, val a dir-ho, passem més estona junts amb la gent de la feina que amb la família.

Si teniu aquest costum —digueu-li afterwork o anar a fer un beure en sortir de treballar amb gent de la feina o amb els amics—, a illa Carlemany disposeu d’un parell d’establiments ideals on us trobareu com a casa.

Ja sigui per a prendre una cervesa o una copa de vi, o per a picar alguna cosa lleugera, a la planta 0 del centre comercial podeu triar entre Dehesa SantaMaría i Cal Marquet, ambdós locals oberts fins a les deu de la nit, com a mínim. Ara que ja fa fresca, és agradable refugiar-se dins del local o a les terrasses que tenen a la zona comercial.

Un vi blanc fresc, una cervesa o una copa de cava són un punt final distret per a una jornada laboral dura. Això sí, mantenint el distanciament social i fent servir la mascareta per a accedir al local i a la terrassa, o en sortir-ne. No oblidem la «nova normalitat» i el compromís de tots i totes per a aturar el coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany