La targeta regal d’illa Carlemany, una bona solució!

La targeta regal d’illa Carlemany, una bona solució!

Amb el Nadal a tocar, és el moment de començar a rumiar què regalarem. Triar un regal, amb el dubte de si escollim la talla correcta, la lectura ideal o el perfum encertat, per exemple, pot ser un mal de cap i requereix, no cal dir-ho, una inversió de temps important. A illa Carlemany, el centre d’Andorra, tenim una bona solució: la targeta regal.

Potser sembla un regal impersonal, però presenta molts avantatges, perquè la persona que la rep té la llibertat de comprar el que vulgui o el que necessiti, i al seu gust. A més, com que la caducitat és llarga, es pot fer servir en època de rebaixes ¾i obtenir més per menys¾, o bé en qualsevol altre moment de l’any.

Les targetes regal d’una botiga concreta només s’admeten en aquell establiment. La targeta regal d’illa Carlemany, en canvi, permet dur tot el centre comercial a la butxaca, perquè és vàlida a totes les botigues, fins i tot als cinemes i als restaurants i cafeteries. Això sol ja és un gran avantatge, perquè es disposa d’un ampli ventall de possibilitats per a triar què es vol i on es vol comprar. A més, es pot carregar amb un import important ¾fins a 500 €¾ i els tràmits per a comprar-la al Punt d’Informació i Atenció al Client, a la planta baixa, són simples i senzills.

Aquí teniu, doncs, una solució pràctica, completa i bona! No ho dubteu: per Nadal, la targeta regal d’illa Carlemany és la millor opció! 

Illa Carlemany