Benvingut sigui el Nadal al centre d’Andorra!

Benvingut sigui el Nadal al centre d’Andorra!

Ja fa dies que els carrers s’omplen de motius nadalencs, que veurem encesos ben aviat. A illa Carlemany, des de la setmana passada, es treballa intensament per posar-ho tot ben bonic i oferir també, un any més, una ambientació de Nadal que sigui una raó més per a visitar el centre comercial a partir de dijous vinent, dia 25 de novembre.

El centre comercial sempre s’ha caracteritzat per l’especial embelliment de l’espai en aquestes dates, tenint molt en compte el públic familiar i infantil. La cura a l’hora de triar els guarniments i la temàtica decorativa és una tasca i esforç de mesos, que culmina amb la tradicional festa d’encesa dels llums de Nadal. No obstant això, i si bé l’espectacularitat de la decoració està garantida, la responsabilitat i la prudència davant la situació sanitària no fan aconsellable celebrar aquesta festa multitudinària. Per tant, aplicant la corresponsabilitat que exigeixen les autoritats en aquests moments, no se celebrarà la tradicional encesa dels llums de Nadal.

No obstant i per tal d’oferir la benvinguda al Nadal als més petits, tots aquells qui vulguin es podran fer i emportar una fotografia amb el Piolet, la Violeta i l’Andi, a partir de les 18 hores del dijous 25 de novembre, a l’accés nord de l’avinguda Carlemany.

Malgrat no poder fer la celebració que tots voldríem, el clàssic arbre de Nadal gegant presidirà un altre cop la decoració a illa Carlemany. Tornarà a superar els onze metres d’alçària i estarà coronat per un gran estel, i, com a gran novetat, disposarà de més de dos mil punts de llum LED, que brillaran al so de la música i oferiran, en moments puntuals del dia, tot un espectacle. I tot plegat s’arrodonirà amb garlandes de llum, boles gegants, rellotges de grans dimensions i altres elements lluminosos i detalls que faran embadalir petits i grans fins al 9 de gener.

Illa Carlemany