illa Carlemany, on sempre fa bon temps!

illa Carlemany, on sempre fa bon temps!

Tant si plou com si neva, o si baixa la temperatura, a illa Carlemany sempre fa bon temps. És el que té el centre comercial: un ambient agradable al qual se suma la comoditat de tenir-ho tot sota un mateix sostre. I, precisament, per a combatre el fred, la millor oferta de marques especialitzades en roba d’hivern és a illa Carlemany, ja que s’hi concentra una selecció excel·lent: Salomon i The North Face (planta baixa), i Helly Hansen, Peak Performance i Haglöfs —oberta fa poc— (planta 1).

Salomon té els orígens als Alps francesos i inicialment està estretament lligada a l’esquí; de fet, del seu taller d’Annecy surt la primera fixació amb una talonera d’alliberament automàtic. D’altra banda, The North Face neix, curiosament, en una platja de San Francisco. Dos amants del senderisme van decidir obrir una botiga especialitzada en material de muntanya i, al cap de dos anys, ja fabricaven els seus propis dissenys.

Les altres tres marques són de països del nord d’Europa: Helly Hansen, de Noruega, i Peak Performance i Haglöfs, de Suècia. Amb aquesta procedència, totes tres tenen un denominador comú quant a orígens i quant a objectius de les persones que les van crear: la recerca i millora de la roba i l’equipament per a combatre el fred, ja sigui per a anar a esquiar —aquest és el cas de Peak Performance—, ja sigui per a fer front a les dures tasques diàries, com les que havia de fer al bosc Wiktor Haglöf, fill d’un agent forestal i fuster, o les del capità de vaixell Helly Juell Hansen.

Disseny, funcionalitat, comoditat i innovació constant carcateritzen els productes per a vestir i calçar d’aquestes marques capdavanteres. Cadascuna amb el seu estil, les trobareu totes en un lloc únic al centre d’Andorra: el centre comercial illa Carlemany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany