illa Carlemany, el centre també per al teu gos!

illa Carlemany, el centre també per al teu gos!

A illa Carlemany, el centre d’Andorra, també s’hi pot venir amb el gos. El centre comercial admet mascotes, que tenen un espai exclusiu a la planta 2. A l’establiment Hunter by Yorky’s trobareu tot el que necessiteu per a assegurar el benestar del vostre gos, des de llitets, joguines i aliments, fins a servei de perruqueria.

Malgrat que algun establiment, per raons d’higiene, no permet l’entrada de mascotes, en general, el centre comercial és un espai on els gossos són benvinguts. Quan vulgueu venir amb el gos, però, cal que aquest estigui educat per a mantenir una conducta adequada en entorns bulliciosos. Si s’esvera en haver-hi molta gent, o borda sovint, val més evitar-li el patiment d’haver d’estar en un ambient d’aquesta mena. Si, per contra, és un animal tranquil, només cal tenir cura de dur-lo sempre lligat, amb el morrió posat si és d’una espècie potencialment perillosa, i tenir-lo a prop, per evitar que s’enfili al mobiliari destinat al repòs dels visitants, per exemple, o faci les seves necessitats en alguna cantonada. Si això passés, cal que ho netegeu o bé que, si no disposeu de bosses, en demaneu al servei de neteja del centre comercial.

Per a seguretat de la mascota, eviteu les escales mecàniques, ja que són molt perilloses per als gossos. És més segur fer servir les escales manuals o bé l’ascensor, sempre que cap altre ocupant no se senti molest si s’hi entra amb el gos.

Tenint clars tots aquests consells i recomanacions, la vostra mascota és benvinguda a illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany