La teva millor versió, als establiments de bellesa d’illa Carlemany

La teva millor versió, als establiments de bellesa d’illa Carlemany

Quan parlem de bellesa ens venen al cap cossos esculturals i rostres sense ni una arruga, però la realitat és una altra. Assumint plenament el pas del temps i respectant-lo —passa per a tothom i no hi ha marxa enrere—, la bellesa no deixa de ser sinònim d’estar radiant cada dia.

Millorar l’aspecte físic comporta satisfacció i, per això, una dieta equilibrada i la pràctica esportiva, encara que sigui moderada, ens ajuden en aquest objectiu. La fórmula l’arrodonirem si fem cas dels experts en productes i solucions per a la pell, els cabells i el cos. No forçosament els productes més cars o els elaborats de manera més extravagant són els millors. Només el producte o tractament precís, i les ganes de voler estar radiants, ens permetran aconseguir la millor versió de nosaltres.

A illa Carlemany, la parafarmàcia Galeno, L’Occitane en Provence, la perfumeria Júlia, la perruqueria Franck Provost i el centre de depilació Centros Ideal —obert fa poc a la planta 2— treballen amb equips de professionals coneixedors dels productes i dels beneficis que aporten, sense que hàgim d’omplir les prestatgeries del bany amb tractaments i tractaments que asseguren resultats miraculosos i ràpids. Recomanar què és millor per a cada persona és la seva tasca professional. Deixar-te assessorar pels professionals és un bon primer pas per a aconseguir la teva millor versió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany