illa Carlemany es compromet amb el país

illa Carlemany es compromet amb el país

Amb la vocació de ser un referent, el centre comercial illa Carlemany s’ha compromès amb Andorra i el seu teixit social. Així, ha adoptat compromisos per donar suport a la cultura i a l’esport, ha aportat el seu granet de sorra a la sostenibilitat i al respecte pel medi ambient, i ha col·laborat en causes solidàries que requereixen empenta i visibilitat. Des del minut zero, illa Carlemany ha ajudat a fer un país millor. Això és la responsabilitat social corporativa i forma part de l’ADN d’illa Carlemany.

 

Amb l’esport i la cultura

Actuacions de música, exposicions d’artistes, suport a iniciatives culturals, difusió de l’oferta museística, patrocini de la Cursa Popular del Dia de l’Esport per a Tothom, participació en la Cursa de la Dona o en l’Esquí Club d’Andorra són exemples de tot el que illa Carlemany fa, bonament, per estar al costat de la cultura i de l’esport. Mantenir viva la societat és mantenir viu el centre comercial, i retornar al país el que el país li dona.

 

També amb la natura

Un país on la natura ocupa bona part del territori es mereix una atenció especial i respecte. Tot suma per fer un país més verd. Per això illa Carlemany ha estat el primer i únic centre comercial del país a adherir-se a Llum Verda, el certificat que emet FEDA per constatar que l’energia consumida prové de fonts renovables.

 

Un llarg recorregut al costat de les ONG

Agraïment, reconeixement, sensibilització, implicació… Tasques i conceptes de les entitats socials amb què s’identifica illa Carlemany i que són la base per a llargues i diverses cooperacions.

La darrera col·laboració, amb l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA)

Sensibilitzar la població de la importància de fer-se donant d’òrgans. Aquest és l’objectiu de l’exposició organitzada per l’ATIDA i que el centre comercial acull fins a final de gener. Una mostra fotogràfica de les persones que gaudeixen d’una segona vida gràcies a la generositat de les persones donants.

Illa Carlemany