Han arribat les rebaixes a Illa Carlemany

Han arribat les rebaixes a Illa Carlemany

Comença el compte enrere per a les rebaixes del 20 de desembre d’Illa Carlemany, que donaran pas a la nova temporada d’hivern. Els regals i tot allò que necessitis ho podràs trobar i obtenir a preus molt assequibles. En aquest post esmentarem algunes de les tendències d’aquest hivern per ajudar-te a realitzar la compra de roba i accessoris, i d’aquesta manera, poder lluir els teus looks i anar a la moda.

Una de les tendències més buscades per les dones són els abrics llargs i de borreguito, les capes i els ponchos, ja que són considerats elegants a l’hora de vestir. Les peces de quadres i cuir en els pantalons i els abrics seguiran sent altres bones opcions per brillar durant l’hivern, així com les plomes. D’altra banda, els pantalons amples o de tir alt s’usaran per a un estil més còmode. Finalment, per a completar el teu look, les botes altes, les joies XXL, les boines i els brillants seran els accessoris perfectes.

D’altra banda, els homes seguiran portant tratges acompanyats d’abrics llargs fins a la canyella, jerseis de punt i botes de sòl gruixuda o botins en les ocasions més especials. Per contra, les camises, els texans i els pantalons negres seran altres peces més bàsiques per a situacions quotidianes. A més, els jerseis de punt gruixut i tall oversize, amb coll rodó o coll en punta no fallen per combinar amb camises o samarretes sota. Malgrat aquesta senzillesa, els teixits fluids i els seus estampats, per exemple de flors o lleopard, seran altres opcions més atrevides. Per acabar, complements com ronyoneres, bufandes extrallargues, gorres i cinturons seran aquells que no s’han de deixar de banda.

Si ja vols comprar-te les peces de moda d’aquest hivern, vine a visitar les botigues d’Illa Carlemany i presumeix dels teus outfits. A més, t’ho posem més fàcil, del 16 al 23 de desembre els establiments estaran oberts fins a les 21h, excepte el diumenge 22 que tancaran a les 20h. T’hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany