Gaudeix del Nadal a Illa Carlemany!

Arriba el Nadal i el centre comercial Illa Carlemany posa tot al seu lloc perquè aquest festiu sigui inoblidable. Des de fa deu anys el centre implanta un arbre de Nadal, de gairebé catorze metres, a la planta baixa. Aquest any estarà adornat amb joguines al seu voltant, personatges animats i una bústia per a les cartes per tal de reproduir una gran fàbrica de joguines i que els més petits de la casa s’il·lusionin i els pares puguin reviure el record de la seva infància.

Així mateix, el dia 23, de 18h a 21h, i el 24 de desembre, de 12h a 14h i de 17h a 20h, el centre et donarà la possibilitat de visitar amb els teus fills a un dels protagonistes de la màgica nit de Nadal, el Pare Noel, ja que durant aquests dies estarà per rebre a aquells que vulguin explicar-li com s’han portat i el que desitgen per Nadal. De la mateixa manera, els Reis Mags arribaran els dies 4 i 5 de gener per recollir les cartes de tots els nens. El primer dia de 18h a 21h i el segon de 12h a 14h i de 17 a 20h.

D’altra banda, el 20 de desembre a les 19h se celebrarà, a través del Coro dels Petits Cantors del Principat d’Andorra, la cantata de nadales, on podràs gaudir i cantar les cançons de Nadal.

Així que si vols gaudir d’una festa emotiva i divertida amb els nens no dubtis a visitar Illa Carlemany. Estarem esperant-te amb tots els detalls de decoració nadalenca i personatges que et podran sorprendre i omplir d’il·lusió. A més, recorda que del 26 de desembre al 5 de gener els establiments comercials estaran oberts fins a les 21: 30h excepte el 31 de desembre, que tancarem a les 20h, i que el 25 de desembre i 1 de gener les botigues romandran tancades excepte els cinemes i els establiments de restauració. No t’ho perdis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany